LightSaber

LightSaber 1.62

Lichtzwaard voor Star Wars-fans

Uitmuntend
8

Met deze gratis LightSaber applicatie transformeer je je telefoon tot het bekende lichtzwaard -hét wapen van de Jedi- uit Star Wars.

Geef maar toe: ook jij rent af en toe door je huis met een komkommer als lichtzwaard (in je Star Wars onderbroek). Het ultieme Star Wars-wapen is al in talloze plastic varianten verkrijgbaar (bij de betere speelgoedzaak) maar je zet het even gemakkelijk op je mobiele telefoon. Dankzij de bewegingssensor in je Nokia N95 (en meer Nokia-telefoons met deze sensor) past LightSaber het geluid aan wanneer je het toestel beweegt.

De klanken van 's werelds beroemdste vechtstok zijn zoveel beter dan de standaard pief-paf-poef deuntjes! Van links naar rechts bewegen en het filmische 'Woesh-woesh' horen vervult de redactie alhier met kriebels in de buik. Op het scherm van je telefoon gebeurt bar weinig, al is het effect van een helder scherm 's nachts wellicht beter.

Ben je in het bezit van een Symbian telefoon en een overmaat aan Star Wars affectie? Dan is LightSaber vast iets voor jou.

Meeste downloads Audio voor Symbian

Meer
LightSaber

Download

LightSaber 1.62

Beoordelingen about LightSaber